Григорій Сковорода

 

10.jpg

 В переддень 300-річчя з Дня народження українського мандрівного філософа Григорія Сковороди волонтери духовного руху освітян Львівщини, співробітники Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти зібрались разом в затишній кавʼярні середмістя Львова.

Ми зібрались заради того, аби в теплій атмосфері згадати ті цінності і духовні орієнтири, які підкреслював в своїй творчості і флософії один зі стовпів нашого народу, беззаперечний авторитет та мудрець.

Співали пісень. Київський гурт “Cry неба” поклав на музику поезії Сковороди. Пригощались та ділились тим, чого кожен з нас особисто навчився від Григорія Савича.

Уроків багато, але головний з них полягає в тому, що як відомо, “світ ловив, але не спіймав” філософа, бо фундаментом і джерелом його мудрості була Біблія. На сьогодні в його творах вчені вже віднайшли 7000 посилань на єдине джерело істини і мудрості - Біблію.

Правильно закладений фундамент є запорукою міцності, витримки, щастя і сили в будь-яких обставинах, і неодмінно веде до Перемоги!

З Днем народження, Григорію Савичу!

 

 photo_2023-01-16_11-51-42.jpg